Yalçın: 16 Nisan’ın evetçisiyiz

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, 81 ilde yapacağı referandum toplantılarının startını Muğla’dan verdi. Yalçın, “Bu kadim şehirden 15 Temmuz’un nöbetçisi, 16 Nisan’ın ‘evet’çisiyiz diyerek yola...

Yalçın: 16 Nisan’ın evetçisiyiz

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, 81 ilde yapacağı referandum toplantılarının startını Muğla’dan verdi. Yalçın, “Bu kadim şehirden 15 Temmuz’un nöbetçisi, 16 Nisan’ın ‘evet’çisiyiz diyerek yola çıktık” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda ‘Memur-Sen’e Davet, Tercih Evet’ sloganı ile başlatılan bilgilendirme toplantısına AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Memur-Sen İl Başkanı Önder U çak, Memur-Sen’e bağlı şube başkanları ve üyeleri katıldı.

Referandum bilgilendirme toplantısında konuşan Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın; “93 yıllık Cumhuriyet tarihinde 66 hükümet kurulduğunun altını çizen Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, “Bir buçuk yılın altında bir hükümet etme süreci var. İstikrarsızlığın yoğun olduğu 38 yıl içinde 37 hükümet var. Onun için Memur-Sen ailesi olarak, Türkiye’nin en büyük Konfederasyonu olarak 15 Temmuz’un nöbetçisi, 16 Nisan’ın evetçisiyiz. Bunu net ifade ediyorum. Çünkü biz bu ülkeye bir daha antidemokratik süreçleri yaşasın istemiyoruz. Biz bu ülkede sabah kalkıp akşama hükümet değişikliği, pazarlıklarla yoğrulan ve fırlayan inen yükselen borsa ve dolarlar istemiyoruz. 16 Nisan’ı mutlaka ama mutlaka iyi analiz etmeliyiz. Hayırları söyleyenler de Evet diyenler de bu ülkenin vatandaşıdır. Terör örgütlerini hayır demesi hariç. Onlar Hayır diyorsa, şakülü tutması gerekenler tutsunlar. Ama bu ülkede neden ‘evet’ denildiğini anlatamayanlar ‘Hayır’ çıkarsa kendilerini suçlamalı. İhaneti hiç hak etmediği halde, Muğla’da yaptılar, Muğla’dan direniş ile kalkacak” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.