Yakalanan kaçaklar firari çıktı

Bodrum ilçesinde lüks villada yakalanan 18 Pakistan uyruklu kaçağın kaldığı evde 12 kaçak daha yakalandı. Kaçakların içerisinde 2 Suriyelinin cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.Önceki gün yapılan operasyon ile 18 Pakistan uyruklu...

Yakalanan kaçaklar firari çıktı

Bodrum ilçesinde lüks villada yakalanan 18 Pakistan uyruklu kaçağın kaldığı evde 12 kaçak daha yakalandı. Kaçakların içerisinde 2 Suriyelinin cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Önceki gün yapılan operasyon ile 18 Pakistan uyruklu kaçak yakalandı. Aynı eve yapılan 2’inci operasyonda ise 12 Suriye uyruklu mülteci yakalandı. Yakalanan mültecilerin içlerinde bulunan M.T., H.A isimli iki kişinin daha önceden bir çok suçtan yakalaması olduğu, M.T isimli kişinin ise cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. H.A’nın ise farklı suçlardan yakalaması olduğu ve elindeki pasaportun sahte olduğu ortaya çıktı. Adliye’ye getirilen H.A.ve M.T'nin "Göçmen kaçakçılığı yapmak", "Resmi belgede sahtecilik" suçlamalarından mahkemeye çıkarıldı. Zanlıdan M.T. tutuklanırken, H.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.