Vatandaşlar yolu kapattı

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okula giden 14 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Kaza sonrasında acılı aile ve mahalle sakinleri çevre yolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.Kaza, sabah saatlerinde İslamhaneleri...

Vatandaşlar yolu kapattı

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okula giden 14 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Kaza sonrasında acılı aile ve mahalle sakinleri çevre yolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Kaza, sabah saatlerinde İslamhaneleri Mahallesi Turgutreis-Bodrum karayolunda meydana geldi. Yolun karşı tarafına geçmek isteyen 14 yaşındaki lise öğrencisi Aslı Değirmen'e, Turgutreis istikametinden Bodrum’a seyir halinde olan Emrah Y. yönetimindeki 34 PR 1082 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Değirmen, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Değirmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından Değirmen’in öldüğünü öğrenen acılı aile ve mahalle sakinleri Turgutreis-Bodrum karayolunu trafiğe kapattı. Yakalaşık 1 saat boyunca karayolunu trafiğe kapatan vatandaşlar yolda önlem alınmasını istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yolu açmaya çalıştı. Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan olay yerine gelerek vatandaşlarla konuştu. Acılı aileye baş sağlığı dileyen Kaymakam Gödekmerdan yol için bütün önlemleri alacaklarının sözünü verdi. Öfkeli vatandaşlar burada çok sık kaza olduğunu beyan ederek, eylemlerine bir müddet daha devam ettikten sonra yolu trafiğe açtı.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, gazetecilere yaptığı açıklamada yol için bütün önlemleri alacaklarını belirtti.

Öte yandan, trafik kazasının ardından otomobil sürücüsü aracını yolda bırakarak kaçtı. Sürücü Emrah Y. daha sonra Emniyet güçlerine teslim oldu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.