Vatandaşın Sokak Lambası İsyanı

Kavaklıdere’de sokak lambalarının hava kararmadan erken saatlerde yanmaya başlaması ve sabah geç saatlere kadar da yanmaya devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi.Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde vatandaşlar sokak lambalarının...

Vatandaşın Sokak Lambası İsyanı

Kavaklıdere’de sokak lambalarının hava kararmadan erken saatlerde yanmaya başlaması ve sabah geç saatlere kadar da yanmaya devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde vatandaşlar sokak lambalarının hava kararmadan erken saatlerde yanmaya başlaması ve sabah geç saatlere kadar da yanmaya devam etmesine tepki gösterdi. Erken saatlerde yanarak enerji israfı yapıldığını ve gereksiz yanan sokak lambalarının tükettiği elektrik masrafının faturalarına yansıyacağını ifade eden vatandaşlar, konunun incelenmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Kavaklıdere esnaflarından Hasan Ertunç, sosyal medya hesabında gündüz vakti yanan sokak lambalarının fotoğraflarını paylaşarak şunları söyledi: “Saat daha 17.40. Ortalık günlük güneşlik, sokak lambaları açık.Her ay 135-140 TL elektirk parası ödemekten gına geldi. Bu ne sorumsuzluk. Buradan yetkililere sesleniyorum hava biraz karanlık olsun öyle yansın sokak lambaları. Bize yazık, halka yazık. Muhtelemelen 17:30’a ayarlamışlar elektrik aksam 17:40’da farkettim gene boşuna sokak lambaları yanıyor. Kayıp kaçak bedeli diye bir şey uydurmuşlar faturaya yansıtıyorlar. Demek ki ortlık günlük güneşlikken yakılan eletrik kayıp kaçak oluyor yani yazık ya. Sabah saat 08.40 olmuş hala yanıyor lambalar.”

Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.