Vatandaş, MUSKİ çalışmalarından memnun

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü’nün kısa sürede yaptığı çalışmalar vatandaşın yüzünü güldürüyor. İl genelinde çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, su sıkıntısı çeken ve yıllardır...

Vatandaş, MUSKİ çalışmalarından memnun

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü’nün kısa sürede yaptığı çalışmalar vatandaşın yüzünü güldürüyor. İl genelinde çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, su sıkıntısı çeken ve yıllardır suyu olmayan yeni mahallelerde (eski köyler) su sorununu çözüme kavuşturarak vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Muğla Belediyesinin ‘Büyükşehir’ statüsüne geçmesinin ardından kurulan ve 10 aydır çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri, içme suyu olmayan ve su sıkıntısı yaşayan yerlere çözüm bulmaya devam ediyor. MUSKİ ekipleri vatandaşlarla diyalog halinde olurken, aynı zamanda halkın istek ve şikayetlerine yerinde müdahale ediyor.

Son olarak Menteşe ilçesi Özlüce mahallesine 470 metrelik içme suyu hattı çeken MUSKİ 3. Bölge Şube Müdürlüğü Su Kanal İşletme Şefliği ekiplerine ilgi gösteren vatandaşlar, MUSKİ’nin çalışmaları konusundaki memnuniyetlerini de dile getirdiler.

Ekiplerin çalışması esnasında çalışanlara çay ve yemek ikramında bulunan Özlüce Mahallesi sakini Durkadın Koçar, çalışmalarından dolayı MUSKİ ekibine teşekkür etti. MUSKİ ekiplerinin şikayetleri kısa sürede müdahale ettiğini belirten Koçar, “Uzun süredir mahallemizde su sıkıntısı çekiyorduk. Muhtarımız aracılığıyla MUSKİ Genel Müdürlüğüne dilekçe vererek sorunumuzu dile getirdik. Dilekçemizin ardından ekipler ilk olarak buraya gelerek bizle görüştüler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bize bilgi verdiler. MUSKİ personelinin bu ilgi ve alakası bizi mutlu ediyor. Çalışmalar kısa süre içerisinde başladı ve suyumuza kavuştuk” dedi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.