VATAN PARTİSİNDEN TES İŞ’E ZİYARET

Muğla Vatan Partisi İl Başkanı Günal Dal beraberinde İl yönetim kurulu üyesi Çağmar Coşkun ve Yatağan İlçe Başkanı Recep Helvacı ile birlikte Tes-İş sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesine ziyaret etti.Dal ve beraberindekiler,...

VATAN PARTİSİNDEN TES İŞ’E ZİYARET

Muğla Vatan Partisi İl Başkanı Günal Dal beraberinde İl yönetim kurulu üyesi Çağmar Coşkun ve Yatağan İlçe Başkanı Recep Helvacı ile birlikte Tes-İş sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesine ziyaret etti.

Dal ve beraberindekiler, sendika Başkanı Fatih Erçelik ve yönetim kurulu üyesi teşkilat sekreteri Kemal Özcan ile bir süre sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda göreve geldiklerini belirten Muğla Vatan Partisi İl Başkanı Günal Dal; ‘Yeni göreve geldik bu nedenle fırsat buldukça sivil toplun kuruluşları ve kurumları ziyaret ediyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor birlik ve beraberliğe ihtiyacımız ver ama doğru bildiğimiz konuları da açıkça söylüyoruz. Tes-İş sendikası yöneticileriyle de özellikle iş hayatı ve çalışma koşulları başta olmak üzere istişare ettik görüş alış verişinde bulunduk, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dedi.

Tes-İş sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesi Başkanı Fatih Erçelik’te, vatan partisi yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Özelleştirme sürecinde verdikleri destekten dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz’ ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.