Vatan Partisi Öncü Gençlik Muğla: Güneş Doğu'dan Doğacak!

Vatan Partisi Öncü Gençlik Muğla, genel üye toplantısını gerçekleştirdi. Öğretmen Evi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı Anıl Coşkun Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı...

Vatan Partisi Öncü Gençlik Muğla: Güneş Doğu'dan Doğacak!

Vatan Partisi Öncü Gençlik Muğla, genel üye toplantısını gerçekleştirdi. Öğretmen Evi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı Anıl Coşkun Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adaylığı için başlatılan 100 bin imza kampanyası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz 8 Şehidimizin anılmasının ardından, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan toplantıda siyasi gündem değerlendirmeleri yapıldı. Afrin Operasyonu, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri üzerinden sürdürülen tartışma gündeminin açılış konuşmasını Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal yaptı. Dal konuşmasından "Gençliği olmayan bir partinin geleceği olmaz. En fedakar, en bilgili gençler Vatan Partisi'nde ! Genci olmayan parti kaybolur gider." diyerek Öncü Gençliğin önemini vurguladı. Sözü devralan Öncü Gençlik Bodrum Liseli Temel Örgütü Başkanı Yağız Coşkun " Türkiye'yi 2019'da yönetecek liderin Vatan Savaşını yönetebilecek bir lider olması gerekiyor. Bu nedenle 2019'da Cumhurbaşkanı Doğu Perinçek olacaktır. Bizde Liseliler olarak çevremizden Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için gereken imzayı toplayacağız." dedi.

Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı Anıl Coşkun, Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adaylığı için başlatılan 100 bin imza kampanyası üzerine basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasına Afrin ’de PYD terör örgütü ile savaşırken şehit düşen 8 Mehmetçiği anarak ve yaralı askerlere acil şifalar dileyerek başlayan Coşkun açıklamasına şu sözlerle devam etti; Türk milletinin ve Türk gençliğinin topyekün fedakarlıklarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti tekrardan büyük bir tehdit ile karşı karşıyadır. 24 Temmuz 2015’ten itibaren ülkemizin güneydoğusunda başlayan ardından Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonu ile sınır dışında devam eden vatan savaşı diye adlandırdığımız sürecin içerisindeyiz. PKK’nın hendeklere gömülmesi ve karşı hamle olarak 15 Temmuz Darbe girişimini yaşayıp püskürtülmesi ile ABD ile ayan beyan yaşanan bir savaşın içerisindeyiz. İçerisinde bulunduğumuz bu zor günlere sistem partilerinin uzun yıllardan beri süre gelen bilinçli ya da bilinçsiz ihmalleri yüzünden geldik. Türkiye siyasi, ekonomik, silahlı ve psikolojik bir kuşatma altındadır. Bu zor süreçten ancak Vatan Partisi’nin programını uygulayarak başarılı ile çıkacağız. Çünkü bir tek Vatan Partisi’nin programı ve siyasetleri Türkiye’nin ihtiyaçlarından doğmaktadır. O ihtiyaçlar;Başta vatanımızın birliği ve bütünlüğüdür. Üretim ekonomisi, komşularla işbirliği, cumhuriyet değerlerimizin korunması ve ilerletilmesi, Batı Asya Birliğidir. Türkiye’nin cumhurbaşkanı bu ihtiyaçlar doğrultusunda hareket etmelidir. Bu ihtiyaçlar artık ülkemizin zorunluluğu haline gelmiştir. Ancak ne iktidar partisinin bunu yapabilecek yetenekleri ve kadrosu vardır ne de muhalefet partilerinin böyle bir düşünce ve çabası vardır. Türkiye’yi yönetenler ile muhalefet partileri vatan savaşının ciddiyetinin farkında değillerdir.

Zeytindalı harekatının nihai başarıya ulaşması Suriye Devleti ile yapacağımız işbirliğinden geçmekte olduğunu belirten Öncü Gençlik Muğla İl Başkanı Anıl Coşkun, partimiz defalarca kez Suriye Devlet yetkilileri ve Suriye devlet başkanı Beşar Esad ile dostluk görüşmeleri gerçekleştirmiştir Türkiye’nin altında dinamit döşemeye kalkanlara karşı Türkiye-Rusya dostluğunu partimiz pekiştirmektedir. Vladimir Putin’in danışmanlarından Aleksandr Dugin ile Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizinden sonra görüşen de 15 Temmuz’un FETÖ kalkışması olduğunu Rusya’ya ve dünyaya anlatan da Vatan Partisi’dir FETÖ’yle 40 yıldır en başından beri mücadele eden de partimizdir. FETÖ’nün kumpaslarından zindanlarını yıkarak çıkan da Vatan Partisi’dir.Terör örgütlerine karşı silahlı mücadeleyi en başından beri savunan da partimizdir. Bir dayatma ve yalan olan Ermeni soykırımı iddiaları, partimizin Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek’in yıllar süren mücadelesi sonucunda alt edilmiştir. Tüm bu olanlar göstermektedir ki Türkiye’nin gündeminde partimizin programı vardır. Türkiye’nin ihtiyacı ve hatta zorunluluğu olan yıllardır savunduğumuz programı uygulamakta kararlıyız” dedi.

Vatan Partisi üreten Türkiye’yi kuracak

Gençliğin sorunlarına da bir tek Vatan Partisi’nin çözüm sunduğunu ifade eden Coşkun,. partimiz anaokulundan üniversiteye kadar her genç yurttaşın maddi durumu ne olursa olsun ücretsiz eğitimi savunmaktadır.

Türkiye’nin tüketime ve borçlanmaya dayanan ekonomik modeli terk etmesi ve üretim ekonomisine geçmesi partimizin başat programıdır. Geleceksizlik ve işsizlik sorununu ancak üreten bir Türkiye ile çözebiliriz. Vatan Partisi üreten Türkiye’yi kuracak, işsizlik ve geleceksizlik sorununu ortadan kaldıracaktır.27 Ocak tarihinde gerçekleştirdiğimiz olağanüstü kurultayımız ile Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlemiş bulunmaktayız” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde de Türk Gençliğinin adayı Dr. Doğu Perinçek olacaktır

Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i cumhurbaşkanı adayı göstermek için gerekli olan 100.000 imza çalışmasını Muğla’da Vatan Partisi Öncü Gençlik olarak başlattıklarını dili getiren Coşkun, daha önce çokça ifade ettik. Sadece 100.000 imza değil 100 binlerce imzayı toplayıp Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i cumhurbaşkanı yapacağız. Muğla’da Vatan Partisi olarak 20.000 imza hedefine ulaşacağız. Partimizin gençlik kolları olarak Öncü Gençlik olarak en az 1500 imzayı ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden toplayacağız. Türkiye’nin bütün üniversitelerinde olduğu gibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde de Türk Gençliğinin adayı Dr. Doğu Perinçek olacaktır. Bugünden itibaren Mayıs ayına kadar imza çalışmamızı sürdürecek başta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olmak üzere Muğla’nın bütün liselerinde de Doğu Perinçek rüzgarı estireceğiz.1968’den beri Türk Gençliğinin lideri geçmiş de olduğu gibi bugün de Doğu Perinçek’tir. Türk Gençliğinin lideri Doğu Perinçek, gençliğin cumhurbaşkanı adayı da olacaktır. Çalışmalarımıza bugünden itibaren bütün gücümüzle başlıyoruz. Muğla Kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz. Güneş Doğu’dan doğar” diye konuştu

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.