Vali vatandaşların sorunlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer İlçesinin Çaltılar Mahallesi ve Bekçiler Mahallesine ziyaret ederek vatandaş ile bir araya geldi.Ziyaretlerde Vali Amir Çiçek ile birlikte Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Komutanı...

Vali vatandaşların sorunlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer İlçesinin Çaltılar Mahallesi ve Bekçiler Mahallesine ziyaret ederek vatandaş ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde Vali Amir Çiçek ile birlikte Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şakir Fırat Erkal, ilçe müdürleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaş buluşmalarının ilk durağı olan Çaltılar Mahallesinde Mahalleyi ziyaret eden ilk vali olarak büyük bir sevinçle karşılanan Vali Çiçek “Vatandaşımız neredeyse biz oradayız” dedi.

Makamda oturan bir yönetici olmadığını vurgulayan Vali Çiçek “Muğla ile aranızda her ne kadar 220 kilometre olsa da bizim için en yakınımdasınız. Bu yolda Halil Rıfat Paşa’nın dile getirdiği “Gidemediğin yer senin değildir” düsturu ile ilimizin en uzak mahallelerinde de en yakınımızda da aramızdaki gönül köprüleriyle mesafeyi kaldırarak vatandaşımızla fırsat buldukça değil her zaman bir aradayız” diye konuştu.

Vatandaşın hizmetkârı olduğunu söyleyen Vali Çiçek “Bu Makamlar Vatandaşa hizmet makamlarıdır İnsanı Yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle vatandaş odaklı hizmet sunuyoruz. Vatandaşın bize gelmesini beklemeden hizmetimizi vatandaşımızın ayağına götürmeyi şiar edinmişiz. Her şeyden önce vatandaşımızla kucaklamaya, bir olduğumuzu göstermek için derdiyle dertlenmek sevinci ile sevinmek dertlerini dinleyerek çözüm üretmek için vatandaşımızla bir aradayız” diye konuştu.

Mahallelerin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek ve yerinde görmek için mahalle ziyaretleri yaptığını belirten Vali Çiçek “Ben buraya sizi dinlemeye geldim. Direk vatandaşımla dertleşmek sohbet etmek istiyorum. Sizler bizler diye bir şey yok. Hepimiz biriz. Ekonomi, sağlık, kültür, sosyal yönden önerilerinizi almaya geldim” diyerek sözlerini tamamladı.

Sonrasında Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Çiçek Konuşulanların burada kalmayacağını konuları yakından takip edip, çözüme ulaştırılacağının hiçbir konunun sürüncemede kalmaması için gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.