Vali, şehit ailesini yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Amir Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek J. Ast. Üstçavuş Mustafa Ayna’nın 4 yaşına giren kızı Melek Naz'ın, doğum günü kutlamasına katıldı.Ortaca’da bir kafeteryada yapılan doğum günü etkinliğine Vali Amir Çiçek...

Vali, şehit ailesini yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Amir Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek J. Ast. Üstçavuş Mustafa Ayna’nın 4 yaşına giren kızı Melek Naz'ın, doğum günü kutlamasına katıldı.

Ortaca’da bir kafeteryada yapılan doğum günü etkinliğine Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’in yanı sıra Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve eşi, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi, protokol üyeleri ve şehidin akraba, dost ve tanıdıkları katıldı.

Vali Çiçek, Melek Naz’a doğum günü hediyesi olarak bisiklet armağan etti. Protokol üyeleri ve yakınları da Melek Naz’a çeşitli hediyeler verdi.

Vali Çiçek, Melek Naz ve ailesinin şehidin kendilerine emaneti olduğunu söyledi.

En kutsal değerlerinin vatan olduğunu belirten Çiçek, “Bayrağımızı, bağımsızlığımızı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için milletimizin birliği,beraberliği, devletimizin bekası için canını veren şehitlerimiz bizim için çok önemlidir. Onların aileleri bize emanettir. Şehidimizin çocuğunun yaş günündeyiz. Melek Naz’a sağlık diliyorum. Şehidimizin emanetlerini en iyi şekilde koruyacağız. Her zaman onların yanındayız” dedi.

J. Ast. Üsçavuş Mustafa Ayna, 2016’da Mardin’in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde bir evde arama yapmak üzereyken terör örgütü üyeleri tarafından kurulan hain pusuda şehit düşmüştü.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.