Vali Civelek’ten, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97. Yıldönümü mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıldönümünü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü mesajı yayımladı.Vali Civelek mesajında şu ifadelere yer verdi;“Bugün, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un...

Vali Civelek’ten, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97. Yıldönümü mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıldönümünü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü mesajı yayımladı.

Vali Civelek mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı, Türk milletine olan inancını, bayrak ve vatan sevgisini ifade ettiği bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı’mızın kabulünün 97. yıl dönümünü kutlamanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

“İstiklal Marşı Türk Milleti’nin eseridir.” diyen Milli Şair Ersoy, Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadeleyi, kahraman askerlerimiz ve milletimizin kudretini, yurduna sahip çıkan yüce ulusumuzun vatan sevgisini dizeleriyle ölümsüzleştirmiştir.

Türk Milleti’nin tüm imkansızlıklara rağmen verdiği büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bağımsızlık sembolü İstiklal Marşı’mızın kabulünün 97.yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.