Vali Civelek’in 12 Mart mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Vali Civelek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme...

Vali Civelek’in 12 Mart mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Civelek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘’Milli Marş’’ olarak kabul edilişinin 98. yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutlamaktayız.Türk Milletinin vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesini, vatan, millet, bayrak sevgisini ve milli mücadele ruhunu en güzel şekilde yansıtan, milletimizin zor şartlar altında gösterdiği kahramanlığı destanlaştıran İstiklal Marşımız; milletimizi ortak düşünce ve değerlerde buluşturan eşsiz bir eserdir. İstiklâl Marşımızın kabulünün 98. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.