Vali Civelek, Seydikemer’de incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Esengül Civelek, ilçe ziyaretleri kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Vali Civelek, Seydikemer Kaymakam Vekili Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve ilçe daire...

Vali Civelek, Seydikemer’de incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Esengül Civelek, ilçe ziyaretleri kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Civelek, Seydikemer Kaymakam Vekili Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve ilçe daire müdürleri tarafından karşılandı.

Vali Civelek’e, Vali Yardımcısı Kamil Köten, İl Defterdarı Veysel Sezgin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Filiz Karacaağaç eşlik etti.

İlk olarak Seydikemer Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Civelek, Seydikemer Kaymakam Vekili Ekrem Çalık’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Kaymakamlıkta daire müdürleri ile toplantı yapan Vali Civelek, daha sonra Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

Daha sonra, Seydikemer Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Vali Civelek, burada mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Civelek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, Fethiye Seydikemer Süt Üreticileri Birliği’ni de ziyaret etti.

Vali Civelek, yaptığı açıklamada yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen Seydikemer’in kurumsal kimliğini çok hızlı bir şekilde oluşturduğunun önemine değindi. Vali Civelek, ilçede, sivil toplum kuruluşları ve odaların kurulmasıyla vatandaşların hizmete erişiminin kolaylaştığını söyledi.

Daha sonra, Vali Civelek ve beraberindeki heyet Şehit Alper Seven’in ailesini ziyaret etti. Aileye başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Civelek, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.