Vali Civelek, Huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Anneler Günü dolayısıyla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri bir araya geldi.Anneler Gününde huzurevinde kalan annelerle, çocuk evlerinde kalan çocuklar bir araya...

Vali Civelek, Huzurevi sakinlerini yalnız  bırakmadı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Anneler Günü dolayısıyla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri bir araya geldi.

Anneler Gününde huzurevinde kalan annelerle, çocuk evlerinde kalan çocuklar bir araya gelerek, yaşlılar evlat, çocuklarda anne özlemlerini giderdiler.

Huzur evi sakinleri ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Civelek, huzurevi sakinlerinin Anneler Günü’nü kutlayarak, “ İyiki varsınız. Varlığınız bizim için çok önemli. Başımızın tacısınız. Sizlere sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Programda huzurevinde kalan annelere çeşitli hediyeler takdim edildi, huzurevi sakinleri ve çocuklarla birlikte pasta kesildi.

Huzurevinde Anneler Günü için duzenlenen programda Vali Civelek'e, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coskun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Cetinkaya ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu eşlik etti.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.