Vali Civelek, Fethiye’de incelemelerde bulundu

Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Fethiye ilçesine giden Muğla Valisi Esengül Civelek, ilk olarak Fethiye Kaymakamlığını ziyaret etti.Vali Civelek’i burada Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı...

Vali Civelek, Fethiye’de incelemelerde bulundu

Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Fethiye ilçesine giden Muğla Valisi Esengül Civelek, ilk olarak Fethiye Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Civelek’i burada Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ve ilçe müdürleri karşıladı.

Vali Civelek’e, Vali Yardımcısı Kamil Köten, İl Defterdarı Veysel Sezgin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Filiz Karacaağaç eşlik etti.

Vali Civelek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Fethiye Belediye Başkanlığına geçen Vali Civelek, burada Belediye Bandosu tarafından karşılandı. Vali Civelek, Belediye Başkanı Saatçi’den de yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette yaptığı açıklamada Fethiye’nin milli ve manevi değerlerini yaşayan bir şehir olduğunu söyleyen Vali Civelek, Fethiye’nin çehresini değiştirmek ve güzelleştirmek üzere yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Civelek, sözlerine şunları ekledi: “Özverili, fedakarlık dolu, bir o kadar da değerli çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Atanmış olarak değerli kaymakam arkadaşım, seçilmiş olarak Fethiye’nin Belediye Başkanı, Fethiye’deki sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde el birliği, gönül birliği, iş birliği içerisinde. Şüphesiz ki bu çalışmaların sonucunda da güç birliği ile güçlü bir Fethiye karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla tüm tarafların çağdaş bir kentleşme adına takdire şayan çalışmalarını kutlamak istiyorum. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğiniz başarılı çalışmaların devamını diliyorum.”

Fethiye Belediye Başkanlığından ayrılan Vali Civelek, daha sonra Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

Ardından, Vali Civelek Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Civelek, daha sonra ziyaretlerini Fethiye Otelciler Birliği, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Ziraat Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye Seyyar ve Sabit Pazarcılar ve manavlar Odası, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Türkiye Seyehat Acentaları Birliği Fethiye Yürütme Kurulu ve Fethiye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek tamamladı.

Vali Civelek, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının Fethiye’nin geleceğini planladıklarını belirtti.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.