Vali Civelek, Bodrum’da incelemelerde bulundu

Bir dizi toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bodrum’a giden Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Sağlık Vakfı Turgutreis Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi ve Sanat Atölyesini ziyaret etti.Vali Civelek’i Bodrum Sağlık...

Vali Civelek, Bodrum’da incelemelerde bulundu

Bir dizi toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bodrum’a giden Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Sağlık Vakfı Turgutreis Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi ve Sanat Atölyesini ziyaret etti.

Vali Civelek’i Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, vakıf bünyesinde eğitim alan engelliler karşıladı.

Ziyarette Vali Civelek’e Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya eşlik etti.

Yaptığı açıklamada devlet olarak engellilerin toplumsal hayata daha çok katılması ve onların eğitimine yönelik yapılan çalışmaları çok önemsediklerini dile getiren Vali Civelek, devletle sorumluluk paylaşarak engellilerin ve engelli ailelerinin huzuruna, mutluluğuna katkı sağlayan Vakıf çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Civelek ve beraberindeki heyet, seramik atölyesini gezerek engelliler tarafından üretilen el emeği hediyelik ürünleri inceledi.

Bodrum Sağlık Vakfından ayrılan Vali Civelek, daha sonra hayırsever Yunus Büyükkuşoğlu tarafından Turgutreis’te yaptırılan 8 derslikli ilkokulun inşaatında incelemelerde bulundu. Yeni Bodrum Devlet Hastanesi inşaatını da inceleyen Vali Civelek, ziyaretlerini tamamlayarak Bodrum’dan ayrıldı.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.