Vali Civelek ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Civelek, gazetecilerin günü kutladığı mesajıncda şu ifadelere yer verdi: “İçinde bulunduğumuz bilgi çağında iletişim...

Vali Civelek ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Civelek, gazetecilerin günü kutladığı mesajıncda şu ifadelere yer verdi: “İçinde bulunduğumuz bilgi çağında iletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı teknolojik gelişmeler ve dönüşümlerle birlikte bilgiye ve habere erişim kanallarının arttığı ve hızlandığı günümüz dünyasında, basın mensupları; vatandaşların doğru ve tarafsız haber alma hakkını gözeterek kamuoyunun bilgilendirilmesinde kilit rol oynamaktadır.Basın mensuplarının meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi büyük önem arz etmektedir.

Doğru objektif, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, kamuoyunu aydınlatmak için her koşulda, özveriyle, sorumluluk duygusu içinde çalışan basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutlar, sağlıklı, mutlu, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim.”

Haber Merkezi

Bu haber toplam 232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.