Vali Çiçek: Vatandaşımızın hizmetkarıyız

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer İlçesinde Muhtarlarla buluştuğu toplantıda Valinin de Kaymakamın da kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.Seydikemer Şehit Gürcan Aka İlköğretim Okulu Çok amaçlı salonunda düzenlenen...

Vali Çiçek: Vatandaşımızın hizmetkarıyız

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer İlçesinde Muhtarlarla buluştuğu toplantıda Valinin de Kaymakamın da kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.

Seydikemer Şehit Gürcan Aka İlköğretim Okulu Çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek’in yanı sıra Seydikemer Kaymakam vekili, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Komutan vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, il ve ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı.

Seydikemer’i Muğla’ya uzak sanmayın, benim için en yakınsınız diyen Muğla Valisi Amir Çiçek, “Vatandaşımızın Hizmetkarıyız, Vatandaşımız nerede olursa olsun vatandaşımıza aynı hizmeti götürüyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler vatandaş içindir. Vatandaş varsa Devlet vardır. Biz yöneticilerde vatandaş olduğumuzu aklımızdan çıkarmamalıyız. Vatandaş olarak devletten ne bekliyorsak, görevimizi yaparken de aynı düşünceyle vatandaşa hizmet etmeliyiz. Mazeret üreten değil, mazeretleri yok eden anlayışla çalışmalıyız. Vatandaş odaklı yapılan hizmet devlete yapılan en iyi hizmettir. Vatandaşımız yürütülen hizmetlerden ne kadar memnun olursa bizlerin başarısı da o kadar artar. Fikri, düşüncesi, inancı ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza aynı kalitede ve anlayışla hizmet yapacağız. Ortak akıl ve kolektif hareketle yani toplumun tüm kesimlerinin düşüncesini, önerisini de katarak hizmet yapılırsa vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun kalır” dedi.

Muhtarlara size bir telefon kadar yakınım diyen Vali Çiçek sizlerle iletişime çok önem veriyorum size dilerseniz bir telefon kadar dilerseniz bir tık kadar yakınım görüşmek isterseniz Valinin de Kaymakamın da kapısı sizlere her zaman açıktır” diye konuştu.

Toplantının devamında muhtarlar ve vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini Vali Çiçek’e aktardı. Dile getirilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Vali Çiçek, katılımlarından dolayı muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.