Vali Çiçek temel attı

Muğla Valisi Amir Çiçek Milas ilçesine bağlı Sakarkaya Mahallesi'nde Gençlik Hizmetleri ve  Spor il Müdürlüğü’nün düzenlediği sentetik zeminli futbol sahası temel atma törenine katıldı.Törene Vali Çiçek’in Yanı...

Vali Çiçek temel attı

Muğla Valisi Amir Çiçek Milas ilçesine bağlı Sakarkaya Mahallesi'nde Gençlik Hizmetleri ve  Spor il Müdürlüğü’nün düzenlediği sentetik zeminli futbol sahası temel atma törenine katıldı.

Törene Vali Çiçek’in Yanı sıra İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Milletvekili Hasan Özyer, Milletvekili Nihat Öztürk, il ve ilçe müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sakarkaya mahallesinin köklü tarihine ve zengin kültür yapısına dikkat çekerek sözlerine başlayan Vali Çiçek “ Demircilik madeniyle, zeytini ve çam fıstığıyla zengin bu coğrafyaya atalarınız yerleşmiştir. Dolayısıyla sizde bu yerleri, en iyi şekilde gelecek nesillere aktaracaksınız. Bizler de sizlerle beraber daha güzel hizmetler yapmak için buradayız” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Vali Çiçek” Biz her yerde biriz, bugünde biriz, yarında bir olacağız. Vatanımız bir bütündür, bayrağımızın dalgalandığı her yerde, insanı sevmek, vatandaş odaklı hizmet yapmak şiarımızdır” diye konuştu.

Vali Çiçek üreten ve milli ekonomiye yarar sağlayan bu güzel köyümüzün insanları, temeli atılacak bu sosyal alan ile, milli ve manevi değerlerine bağlı, aynı zamanda okuyan, araştıran ve spor yapan nesiller yetiştireceklerdir.  Eğitim, sağlık, kültür, hangi alanda olursa olsun yapılması gereken ne varsa her zaman yanınızdayız. Gecede olsa, gündüzde olsa vatandaşımıza ulaşırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Çiçek törenin ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle sakinleri gençlerinin işsizlik problemi olduklarını ve içme sularının daha kaliteli olmasını istediklerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.