Vali Çiçek, polis ve jandarmayla sahur yaptı

Muğla Valisi Amir Çiçek ile eşi Hülya Çiçek, Köyceğiz Belediyesi tarafından şehit aileleri ve vatandaşlar için düzenlenen iftar programının ardından Köyceğiz Polis ve Jandarma Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek görevli...

Vali Çiçek, polis ve jandarmayla sahur yaptı

Muğla Valisi Amir Çiçek ile eşi Hülya Çiçek, Köyceğiz Belediyesi tarafından şehit aileleri ve vatandaşlar için düzenlenen iftar programının ardından Köyceğiz Polis ve Jandarma Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek görevli polis ve jandarmayla sahur yaptılar.

Vali Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’e Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve eşleri eşlik etti.

Sahura kadar bir süre görevli personelle oturup sohbet eden Vali Çiçek ve beraberindekiler sahur yaptıktan sonra, oradan ayrıldı.

Burada yaptığı konuşmada görevli polis ve jandarmaya görevlerinde kolaylık dileyen Vali Çiçek, Muğla’da emniyet ve asayişin temini, huzur ve güvenliğin sağlanması için fedakarca gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Yol kontrollerin önemine işaret eden Vali Çiçek, yollarda yapılan denetimler sayesinde pek çok suçun önüne geçildiğini ifade etti.

Vatanın bölünmez bütünlüğünün korumasında canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerine minnet duyduğunu aktaran Vali Çiçek, “Sizin nezdinizde ülkemizin bekası için hizmet veren tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bağımsızlığımızı korumak için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Bayramda turizm ili olan Muğla’ya ülke genelinden çok fazla misafir geleceğini o nedenle trafiğin yoğun olduğu Köyceğiz noktasındaki yapılacak yol kontrolünü çok önemsediğini belirten Vali Çiçek, sürücülerin dikkatli araç kullanarak kazaya mahal vermemeleri gerektiğine dikkat çekti.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.