Vali Çiçek: Muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarette Başkan Akdeniz’e Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ve Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir...

Vali Çiçek: Muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Akdeniz’e Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ve Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş eşlik etti.

21 Mayıs 2015(yarın) gerçekleştirilecek Muğla Muhtarlar Derneği Kongresi’ne katılmak üzere ilimize gelen Akdeniz,  Muğla’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek ise, muhtarların yönetimde çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Kongreden çıkacak sonucun Muğla için hayırlı olmasını dileyen Vali Çiçek, “ Muhtarlarımız bizim gözümüz, kulağımız. Vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımıza kapımız her zaman açık. Geçtiğimiz aylarda 13 ilçemizde gerçekleştirdiğim toplantılarda muhtarlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını, dertlerini ve yaşadıkları sıkıntıları bire bir dinleme fırsatı buldum. Ortak akıl ve kolektif hareketle bir bütün olarak toplantılardan önemli sonuçlar çıkardık. Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesinde muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor bunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.