Vali Çiçek, Marmaris’te incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Amir Çiçek, geçtiğimiz ay göreve başlayan Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Albay Oğuz Bavbek ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bnb. Mustafa Çetinkaya’yı ziyaret...

Vali Çiçek, Marmaris’te incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Amir Çiçek, geçtiğimiz ay göreve başlayan Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Albay Oğuz Bavbek ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bnb. Mustafa Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Vali Çiçek’e, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel eşlik etti.

İlk olarak Aksaz Deniz Üs Komutanlığını ziyaret eden Vali Çiçek burada Tuğamiral Ali Çekiç tarafından karşılandı. Vali Çiçek, Tuğamiral Ali Çekiç’e yeni görevinde başarılar diledi. Akabinde Vali Çiçek ve beraberindekiler, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda bulunan ve 15 Temmuz’da şehit olan Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’in isminin verildiği hastaneyi ziyaret etti.

Buradan Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Çiçek, daha sonra Şehit Polis Memuru Nedip Cengiz Eker’in isminin verildiği Polis Karakolunu ziyaret etti.

Kurum ziyaretlerinin ardından Vali Çiçek ve beraberindekiler Marmaris Kapalı Çarşı içerisinde bulunan Esnafları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.