Vali Çiçek: İstikrarın olduğu yerde terör barınamaz

Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye ilçesinde toptan satış yapacak marketin açılış törenine katıldı.Törene Muğla Valisi Amir Çiçek. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve...

Vali Çiçek: İstikrarın olduğu yerde terör barınamaz

Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye ilçesinde toptan satış yapacak marketin açılış törenine katıldı.

Törene Muğla Valisi Amir Çiçek. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Toptan Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, ve çok sayıda davetli katıldı.

Fethiye Foça Mahallesi'nde Erenbeleni Mevkiinde açılan Toptancı Marketin açılışında İstanbul'daki hain terör saldırısını kınayan bir konuşma yapan Muğla Valisi Amir Çiçek; “Her ne kadar İstanbul'daki terör saldırısında ciğerimiz yansa da,Üzüntülü olsak da moralimizi bozmuyoruz. Daha çok çalışıp, ekonomimizi güçlendiriyoruz daha da güçlendireceğiz. Güçlü ekonominin ve istikrarın olduğu yerde terör barınamaz. Bu saldırıyı yapanlar bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu zaman bile nasıl kimseye meydan vermediyse, bugünde, yarında, kimseye meydan vermeyecektir” dedi.

Mağaza’da satılan ürünlerin yüzde 92’sinin ülkemizde üretilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek “Yerli malı kullanmamız çok önemli. Özellikle yöremizin ürünlerini satın almalıyız. Yöremizin ürünlerini satın alarak da ekonomimize katkıda bulunabiliriz” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Böyle kara bir gecenin sabahında buranın açılışının yapılıyor olması bizim geleceğe olan inancımızı gösteriyor. İnadına yatırım yaparak, ülkemizi yaşanabilir bir hale getirebilmek için çaba içinde olmamız lazım. Burası Fethiye için çok özel bir yer oldu. Fethiye'de 40 tane kardeşimizi işe aldılar. Bu sıkıntılı dönemde 40 tane kardeşimizin istihdam edilmesi demek, dörtle çarparsak 160 kişiye iş vermek demek” diye konuştu.

“Fethiye mağazasının yeni konseptin üçüncü, market zincirinin ülkemizdeki 35. Mağazası olduğunu belirterek  İstanbul Atatürk Havaalanı'nda meydana gelen terör saldırısı kınayan Toptan Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan “Türkiye'nin, Türk insanın potansiyeline hem bütün ekibim hem de şirket olarak inanıyoruz. Böyle bir günde Fethiye mağazamızın açmamızın önemi buradan kaynaklanıyor. Bu bizim Türk ekonomisine olan inancımızı gösteren somut bir örneği” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Çiçek, marketi gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.