Vali Çiçek, hafta sonunu Köyceğiz’de geçirdi

Muğla Valisi Amir Çiçek hafta sonu ziyaretlerinde bu hafta Köyceğiz’de Devlet Hastanesi, engelli ailesi ve cenaze evine taziye ziyaretinde bulundu.Ziyaretlerinde Vali Çiçek’e, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Köyceğiz Kaymakamı...

Vali Çiçek, hafta sonunu Köyceğiz’de geçirdi

Muğla Valisi Amir Çiçek hafta sonu ziyaretlerinde bu hafta Köyceğiz’de Devlet Hastanesi, engelli ailesi ve cenaze evine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerinde Vali Çiçek’e, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan eşlik etti.

İlk olarak Köyceğiz Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden Vali Çiçek; burada hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edip, yetkililerden bilgi aldı.

Buradaki ziyaretinin ardından bir süper marketin açılışına geçen Vali Çiçek açılış sırasında yaptığı konuşmada, “Böyle mağazalarımızın açılması bizleri güçlendiriyor. Çünkü bir şehrin ekonomik göstergeleri o şehirde üretilen, pazarlanan ve o insanların ekonomik göstergeleridir. Diğer marketler de bu market gibi olursa buradaki ticari hayat canlanacaktır. Süper marketimiz Beyobası Mahallemize hayırlı ve bereketli kazançlar sağlamasını diliyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Çiçek ve protokolü üyeleri ile davetliler marketi gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

Açılışın ardından Beyobası mahallesinde yaşayan bir engelli ailesini ziyaret eden Vali Çiçek, “Devletimiz sizlerin yaşamını kolaylaştırmak için var. Amacımız engellerin kaldırıldığı engelsiz yaşam alanı oluşturmak. Bunun için sizlere gerekli imkânları sunmaya çalışıyoruz. Bizler devlet olarak her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.