Vali Çiçek, camide gençlerle buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesi Kötekli mahallesi Hacıaraplar Camisi’nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen Camii ve Gençlik konulu programa katıldı.Cuma namazından sonra cami önünde üniversite...

Vali Çiçek, camide gençlerle buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesi Kötekli mahallesi Hacıaraplar Camisi’nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen Camii ve Gençlik konulu programa katıldı.

Cuma namazından sonra cami önünde üniversite öğrencileri ile sohbet eden ve onlara hitap eden Vali Çiçek: “Değerli gençler cumanız mübarek olsun. Bu hafta Camiler ve Din Görevlileri Haftası ama Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yılki teması: Cami ve Gençlik. Bizim size en büyük hediyemiz sizleri maddi ve manevi yönden geleceğe sağlıklı bir şekilde yetiştirmektir. Eğer sizler kendinizi sağlıklı, bilgili ve inanç açısından yetişirseniz; Türkiyemize, milletimize en iyi hizmeti yapmış olur, ecdadımızı gururlandırırsınız. Cami ve Din Görevlileri Haftasını kutlarken gençlere her zaman gönlümüzde olduklarını söylemek istiyorum. Milletimize, tarihimize vatanımıza, özümüze ve değerlerimize önem veren gençler olalım. Sevgili gençler, uyuşturucu bağımlısı, inançtan zayıf, birbirini sevmeyen, sağlıksız, hoşgörüsüz gençler değil bunun tam tersi sevgiyi, kardeşliği, birliği gönlünde taşıyan her yönüyle sağlam olan geçmişini düşünerek, geleceğini en iyi şekilde hazırlayan gençler olmanızı diliyorum.” diye konuştu.

Programa Vali Amir Çiçek’in yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu,  Hacıaraplar Camisi İmamı Metin Polat ve üniversite öğrencileri katıldı.

Cuma namazı çıkışı Hacıaraplar Camisi görevlileri tarafından programa katılan üniversite öğrencilerine pilav ve ayran ikram edilirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.