Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Marmaris İlçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 3’ü tutuklandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Marmaris'te...

Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Marmaris İlçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 3’ü tutuklandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Marmaris'te piyasaya uyuşturucu madde sürüleceği yönünde bilgiye ulaştı. Beş aylık çalışma sonrasında Marmaris ile Adana-Aydın ve İzmir’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 13 kişi gözaltına alındı. Marmaris’te yakalanan 6 zanlı E.K. (19), E.E. (28), A.K. (19),Ş.B. (34), C.N. (19) ve E.E. (24) dün adliyeye sevk edildi. Zanlılardan E.K., E.E. ve A.K. uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptıkları iddiasıyla tutuklandı. Üç zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Marmaris'te, KOM Şube müdürlüğü ekipleri Narkotik köpek ile birlikte durdurdukları araç içinde zanlılarla birlikte 4 kilo 221 gram esrar, oyuncak bebek içine gizlenmiş 84 gram Bonzai , 93 adet uyuşturucu hap, tabanca ve tabancaya ait 10 adet mermi ele geçirilmişti.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.