Ünlü ressamdan Bodrum’da sergi

Ünlü ressam ve heykeltıraş Sevgi Erdaha, Bodrum’da sergisini açtı.Heykeltraş ve Ressam Sevgi Erdaha’nın ÖTEKİLER / THE OTHERS isimli heykeltraş sergisi 16 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında The Marmara otelinde ziyarete...

Ünlü ressamdan Bodrum’da sergi

Ünlü ressam ve heykeltıraş Sevgi Erdaha, Bodrum’da sergisini açtı.

Heykeltraş ve Ressam Sevgi Erdaha’nın ÖTEKİLER / THE OTHERS isimli heykeltraş sergisi 16 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında The Marmara otelinde ziyarete açık olacak. İtalya’da yaşayan ve bir çokheykeltraş ve yağlı boya sergisi açan Erdaha 16 Ağustos - 16 Eylül arası sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Bodrum The Marmara Otelinde yarın saat 20.00’da koktey ile yapılacak açılışın ardından heykeltıraşlar 1 ay boyunca sanatseverlerle buluşacak.

İstanbul doğumlu sanatçı, 14 yaşından itibaren İtalya ‘da yaşamaktadır. Ressam ve heykeltıraş Sevgi Erdaha, Ravenna Güzel Sanatlar Akademisi ve Floransa Güzel Sanatlar Akademisi’nde resim, heykel, mozaik ve gravür eğitimi almıştır. Erdaha heykellerinde imgesel düzen, ‘öteki olarak kendi’ ve ‘kendi olarak öteki’nin bir karışımıdır. Sanatçı kendi rüyalarını, duygularını bir zihin hapsinde gözlemlerken heykellerinde form bulmakta, içe ve bilinmeyene doğru yolculuk etmektedir. Doğal malzemeler kullanan sanatçı, kendine ait bir evrende çıktığı yolculuğunda ‘akıl ve sezgi birleşir ve ötekiler biçimlenir’ diyor.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.