Ümit Prim, Yücelen’de

Muğla Özel Yücelen Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çocuk Doktoru Ümit Pirim, Özel Yücelen Hastanesinde hasta kabulüne başladı.Teknik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, bölge halkına en iyi hizmeti...

Ümit Prim, Yücelen’de

Muğla Özel Yücelen Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çocuk Doktoru Ümit Pirim, Özel Yücelen Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Teknik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, bölge halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Muğla Yücelen Hastanesi doktor kadrosunu Ümit Pirim ile daha da güçlendirdi.

Özellikle Yeni doğan yoğun bakım ünitesi, yeni doğan bebeklerin takipleri büyüme gelişmeleri başta olmak üzere ve tüm çocuk hastalıkları konusunda tecrübeli olan Uzm.Dr. Ümit Pirim, Yücelen Hastanesi'nde  göreve başlamaktan dolayı çalışmaktan mutluluk duyduğu belirterek; “Muğla'da böyle bir hastanede çalışmak benim içinde onur verici güçlü ekibi güler yüzlü personeli olan Muğla Özel Yücelen  Hastanesinde en iyi hizmeti vermek için ben ve tüm ekip arkadaşlarımız ile daha çok çalışacağız” dedi.

Ümit Pirim kimdir?

22 Ağustos 1979 yılında Almanya'nın Königswinter kasabasında doğdu. İlkokulu Almanya'da, Ortaöğrenimini Erzurum Fen Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandıktan sonra ihtisasını 2006 – 2011 yılları arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Pediatri Bölümünde yaptıktan sonra 4 yıl boyunca Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştıktan sonra bir müddet Manavgat Özel Bilgi Hastanesinde görev yaptı. 23.03.2015 tarihi itibariyle Özel Yücelen Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde hasta kabulüne başladı.

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.