UMEM, ilçelerde tanıtılıyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) başkanlığında yürütülen UMEM Beceri’10 Projesi bilgilendirme toplantısı, 17 Aralık Çarşamba günü Marmaris Ticaret Odası (MTO) üyelerinin hizmet kalitesinin artması ve personel ihtiyacının...

UMEM, ilçelerde tanıtılıyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) başkanlığında yürütülen UMEM Beceri’10 Projesi bilgilendirme toplantısı, 17 Aralık Çarşamba günü Marmaris Ticaret Odası (MTO) üyelerinin hizmet kalitesinin artması ve personel ihtiyacının karşılanması amacıyla gerçekleştirdi. Proje kapsamında yeni bilgilerin sunulduğu toplantı MTO Meclis Salonunda düzenlenirken, toplantıya MTO’nun turizm sektöründe hizmet veren üyeleri, eğitim kurumları müdürleri Oda/Birlik başkanları katıldı.

MUTSO Eğitim Koordinatörü Seher Taner Akgün ve MTO Eğitim Sorumlusu  Eylem Miray Apak tarafından gerçekleştirilen toplantıda UMEM Projesinde 8 Mayıs 2014 tarihli yönetmelik değişikliği ile hizmet sektöründe gerçekleştirilecek eğitimlerde ihale şartının kalktığı bilgisi verildi. Marmaris’in iş ekonomisine ilişkin analizleri aktaran Eylem Miray Apak, UMEM Projesi ile Marmaris sektör ihtiyaçlarının karşılandığını, daha çok üyenin talepte bulunmasının önemli olduğuna değindi.

MTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Odanın her türlü mesleki eğitim ve hizmet kalitesini artırıcı projede üyelerine destek olduğunu, bugüne kadar sektörlere yönelik açtıkları kurslarla ve hijyen eğitimleri ile toplamda 2 bin 600 kişiyi belgelendirdikleri açıkladı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.