Ülkü Ocaklarından engellilere ziyaret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Muğla İl Başkanlığı yönetim ve üyeleri, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Muğla Engelliler Derneği’ni ziyaret ettiler.Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yöneticileri; “Hayatı...

Ülkü Ocaklarından engellilere ziyaret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Muğla İl Başkanlığı yönetim ve üyeleri, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Muğla Engelliler Derneği’ni ziyaret ettiler.

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yöneticileri; “Hayatı paylaşmak için engel yok felsefesi ile hareket ediyor, engelli kardeşlerimizin korunup kollanmasının, sağlıklı olmalarının sağlanmasının, eğitim almalarına imkân verilmesinin bütün toplumun görevi olduğunu düşünüyoruz.

Muğla Ülkü Ocakları olarak biz bu kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde onların yanında olacağız. Engelsiz olmak yerine engelleri aşmak meziyetinin ihsan edildiği bu kardeşlerimizin çok değerli olduklarına inanıyoruz.

Bugün Muğla Engelliler Derneğine Türk milletinin her ferdinin engellerini aşacağına ve milletimizi yükseltmek için çalışacağına duyduğumuz güven ile geldik ve güven tazeleyerek ayrılıyoruz. Aziz bir görev icra eden ve bize yüksek bir misafirperverlik gösteren kuruluş yetkilerine teşekkür ederiz.”dediler.

Muğla Engelliler Derneği yöneticileri ve engelli vatandaşlar da ziyaretten dolayı büyük memnunluk duyduklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.