Ülkü Ocakları’ndan anlamlı kampanya

Ortaca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal dayanışma adına yeni bir kampanya başlattı.Önceden belirlenen zor durumdaki ailelere gıda ve maddi yardım yaparak, onların dertlerini bir nebze olsun azaltmayı hedefleyen Ülkücü...

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı kampanya

Ortaca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal dayanışma adına yeni bir kampanya başlattı.

Önceden belirlenen zor durumdaki ailelere gıda ve maddi yardım yaparak, onların dertlerini bir nebze olsun azaltmayı hedefleyen Ülkücü Gençler, kimseden birşey talep etmeden, kendi imkanları ile durumu iyi olmayan ailelere yardım yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Çakır; “Bizler Ülkücü Hareketin mensupları olarak milletimize her daim hizmet etmekteyiz. Bu projemizin amacı kesinlikle reklam değil. Reklam yapmayı amaçlasaydık, kime ne kadar yardım yapıldığını açıkça beyan ederdik. Bizim bu organizasyonda ki asıl amacımız, yardımlaşma ve bu aziz milletin birlikteliğini sağlamak olup, karşılığında tek bir beklentimiz yoktur. Bu yardımlarımız gücümüz yettiğince sürdürülecektir. Bunu haber yaptırmamızın tek amacı ise bölgemizde durumu iyi olmayan, yardıma muhtaç ailelerin olduğunu hatırlatmak; onlara daha fazla yardım yapılmasını sağlayabilmektir. İnşallah organizasyonumuz başarıya ulaşacak, hiçbir aile ve yoksul vatandaşlarımız sahipsiz bırakılmayacak ve rencide edilmeyecektir” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.