Ülgen, Bodrum’da incelemelerde bulundu

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, geçtiğimiz haftalarda sel felaketinin meydana geldiği Bodrum ilçesindeki MUSKİ ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.Türkiye’nin en fazla yağış alan ikinci ili konumunda bulunan Muğla’da,...

Ülgen, Bodrum’da incelemelerde bulundu

MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, geçtiğimiz haftalarda sel felaketinin meydana geldiği Bodrum ilçesindeki MUSKİ ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkiye’nin en fazla yağış alan ikinci ili konumunda bulunan Muğla’da, geçtiğimiz haftalarda Bodrum ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin hasar onarım çalışmaları devam ediyor.

Sel felaketinin ardından ekiplerin hasar onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere Bodrum ilçesine hareket eden MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, burada Kaz Deresi, Söğütlü-Kaklık-Limonlu Deresi, Akçam Koru ve Yokuşbaşı derelerindeki Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı’na bağlı 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Ülgen, MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Ayhan Türkoğlu ve şube müdürleri ile birlikte bölgedeki çalışmaları takip ederek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

Sel felaketinin ardından Bodrum’daki hasar onarım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Ülgen, “Geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da yaşanan sel felaketinin bir daha yaşanmamasını umut ediyorum. Gerçekten çok üzücü bir olay atlattık. Bu sebeple Bodrum genelindeki bütün dereleri ıslah çalışmalarına devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarımız mesai saati gözetmeden çalışıyorlar. Ayrıca cadde ve sokaklarda yağmur suyu ızgaraları, yağmur bacaları ve içi dolu olan rögarların temizlik ve tamirat çalışmalarını sürdürüyoruz. Amacımız Bodrum’un yaraları kısa sürede sarmak ve bu olayı unutturmak” dedi.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.