Uçurtma Şenliği’nde dizi çekimi yapıldı

Yatağan Belediyesi 15. Gençlik, Sanat ve Kültür Festivalİ 4. Gününde Yatağan’da bir ilke imza attı.  Şehir Stadyumunda  düzenlenen Uçurtma şenliğinde Güzel Köy ekibi 50. Bölüm çekimi yaptı.Yatağan Kaya Köstepen...

Uçurtma Şenliği’nde dizi çekimi yapıldı

Yatağan Belediyesi 15. Gençlik, Sanat ve Kültür Festivalİ 4. Gününde Yatağan’da bir ilke imza attı.  Şehir Stadyumunda  düzenlenen Uçurtma şenliğinde Güzel Köy ekibi 50. Bölüm çekimi yaptı.

Yatağan Kaya Köstepen Şehir stadyumundaki uçurtma ile engellilere farkındalık yaratma projesi hayata geçirildi. Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa Baykal, Bodrum Uçurtma ile farkındalık yaratma organizatörü Miyase Karlıova, Serdar Karlıova, Güzel Köy dizi ekibi de festivalde hazır bulundu.

Festivalde, öğrenci gösterilerinin yanı sıra engelliler için  pasta kesildi dizi çekimi yapıldı. Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan; “Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum. Engelli kardeşlerimizin aramızda olması bizleri son derece duygulandırdı” ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ta yaptığı konuşmada; “Bu festivalimize Muğla Valiliği, Büyük Şehir Belediyesi, Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Belediyesi olarak düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Haziran ayında yapılan festivalimiz bundan  sonra  her yıl 19 Mayıs  Gençlik Haftasında düzenlenecektir. Hepimiz birer engelli adayıyız, buradan tüm engelli kardeşlerime saygı ile selamlıyor Yatağan Engelliler Derneği kurulmasına katkı yapacağıma söz veriyorum” dedi.

Etkinlikte  çok değişik türde uçurtma havalanırken Güzel Köylü dizi ekibi de ilgi odağı oldu.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.