Üç kız kardeş aynı anda evlendi

Milas ilçesinde yaşayan 3 kız kardeş, gerçekleştirilen düğün töreniyle aynı anda dünya evine girdi.Milas’ın Arslanyaka Mahallesi’nde geçtiğimiz ağustos ayında aynı gün nişanlanan 3 kız kardeş, düzenlenen düğün töreniyle...

Üç kız kardeş aynı anda evlendi

Milas ilçesinde yaşayan 3 kız kardeş, gerçekleştirilen düğün töreniyle aynı anda dünya evine girdi.

Milas’ın Arslanyaka Mahallesi’nde geçtiğimiz ağustos ayında aynı gün nişanlanan 3 kız kardeş, düzenlenen düğün töreniyle aynı gün evlendi.

Arslanyaka’da yaşayan ikiz kız kardeş ve ablaları, alışık olmadığımız türden sıra dışı bir düğüne imza attı. Gelinlerden; 24 yaşındaki paramedik Burçin Yaşar, İbrahim Zungur'la, 22 yaşındaki ikizlerden kuaförlük yapan Elçin, Kenan Döndü'yle, diğer ikiz kuaför Gülçin de Selçuk Kovancı'yla dünya evine girdi. Davetlilerin akın ettiği 3 kız kardeşin düğünü, oldukça renkli geçti. Birlikte büyüyen kız kardeşler, düğünlerinde de hiç ayrılmadı.

Üç kız kardeşin babası İdris Yaşar, çocuklarının hiçbirini birbirinden ayırt etmediğini söyleyerek; üç kızının mürüvvetini de aynı anda görmek istediğini ve bunun gerçekleştiğini kaydetti. Baba Yaşar, damat ailelerinin düğün görüşünü uygun gördüğünü belirterek kızlarına bir ömür boyu mutluluklar temenni etti.

Kız kardeşler ise gazetecilere yaptıkları açıklamada, “Üçümüzün düğünü babamın fikriydi. Nişanımızı geçtiğimiz Ağustos ayında birlikte yapmıştık. Düğünümüzü de birlikte yapıyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm akrabalarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok eğlenceli ve unutulmayacak bir düğün oldu” diye konuştular.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.