U-16 Hokey Takımı 2. Lig’de

Muğla Olimpik Spor Kulübü bünyesinde yer alan U-16 Kız Hokey Takımı, Amasya’da düzenlenen 2.Lige yükselme maçlarında bütün maçlarına kazanarak final maçına çıktı. Final maçında rakibine 1-0 yenilmesine rağmen 2. Sıradan...

U-16 Hokey Takımı 2. Lig’de

Muğla Olimpik Spor Kulübü bünyesinde yer alan U-16 Kız Hokey Takımı, Amasya’da düzenlenen 2.Lige yükselme maçlarında bütün maçlarına kazanarak final maçına çıktı. Final maçında rakibine 1-0 yenilmesine rağmen 2. Sıradan 2.Lige yükseldi.

Selahattin Birgili

Muğlalı hokeyciler bir başarıya daha imza attı. Milli takımlara da antrenör ve oyunca veren Muğla Hokeyinin bir takımı da liglerde mücadele etmeye hak kazandı. Muğla Olimpik Spor Kulübü bünyesinde yer alman U-16 Kız Hokey Takımı 2.Lige yükseldi.

2.Lige yükselme maçları Amasya ilinde gerçekleştirildi. Muğla Olimpik Spor Kulübü U-16 Kız Hokey Takımı peş peş peşe aldığı galibiyetlerle finale çıktı. Muğla takımı sırasıyla Fatsa Denizcilik Hokey Takımını 4-0, Erzurum SK’yı 4-1, Bolu Belediye Hokey Takımını da 3-2 yenerek final maçı oynamaya hak kazandı.

Oldukça çekişmeli geçen final maçında Muğla Olimpik Spor Kulübü U-16 Kız Hokey Takımı rakibi Kırıkkale Hokey Takımına 1-0 yenilerek 2. Oldu. Bu sonuçla 2’incilik kupasını alan Muğlalı hokeyciler 2. Sıradan 2. Lige yükselmeye hak kazandı.

Şampiyon olarak 2. Lige çıkmayı çok istediklerini belirten Antrenör Burak Duman; “ Muğla’yı en iyi şekilde temsil ettik. Final maçı çok çekişmeli geçti. Rakibimiz de ancak bir gol bulabildi ve tek golle mağlup olduk ama 2. Sıradan 2. Lige yükselmeye hak kazandık. Muğlamıza hayırlı olsun.

Hazırlıklarımız ve çalışmalarımız boyunca bizlere desteklerini ve inançlarını esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Şube Müdürlerimiz Mutlu Uzun ve Devrim Karakuş, Kulüp Başkanımız Ramazan Sarıyar, Başantrenörümüz Serkan Şen, sporcularımız ve ailelerine teşekkür ederim. Bu başarı hepimizin başarısı, Muğla’nın başarısı” dedi.

Muğla Olimpik Spor Kulübü U-16 Kız Hokey Takımı şu oyunculardan oluşuyor:

Mine Yavaşoğlu-Sude Kurt-Aleyna Başbuğ-Çiğdem Karataş-Elif Bacak-Cemre Nur Çetin-Kader Karademir-Rabia Yıldız-Saime Yıldırım-Zehra Öztürk-Sultan Bulut ve Gülümser Avcı.

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.