TÜRSAB temsilcileri Milas’ı gezdi

Milas Belediyesi ve Bodrum Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) organizasyonuyla Milas’a gelen TÜRSAB İstanbul Genel Merkez Temsilcileri ilçemizde üç günlük bir gezi ve inceleme programı gerçekleştirdiler. Tabiat ve Kültür...

TÜRSAB temsilcileri Milas’ı gezdi

Milas Belediyesi ve Bodrum Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) organizasyonuyla Milas’a gelen TÜRSAB İstanbul Genel Merkez Temsilcileri ilçemizde üç günlük bir gezi ve inceleme programı gerçekleştirdiler. Tabiat ve Kültür varlıklarının yanı sıra Milas yemek kültürünün incelendiği program sonunda bir rapor hazırlanarak TÜRSAB Yönetim Kurulu’na sunulacak.TÜRSAB Yönetimi Kurulu Üyeleri’nin hazırlanan rapor doğrultusunda önümüzdeki günlerde ilçemize gelerek incelemelerde bulunacaklar.

TÜRSAB İstanbul Genel Merkez Temsilcileri olan TÜRSAB İhtisas Komitesi Üyesi Feyzanur Ateşci, TÜRSAB Kültür Komitesi Başkanı Erdal Çeri, Kültür Gastronomi Komitesi Üyesi Diğdem Kaçmaz, Kültür Komite Üyesi Burak Şansal, Milas Belediyesi ve Bodrum TÜRSAB’ın organizasyonuyla Perşembe günü ilçemize gelerek, ilçemizde üç gün süren bir gezi ve inceleme programı gerçekleştirdiler.

Milas Belediyesi KUDEB Üyesi Ernur Öztek’in eşlik ettiği Ateşci, Şansal, Çeri ve Kaçmaz Gökçeler Kanyonu, İncirli İn Mağarası, Ören Alatepe, Ören Keremos Antik Kenti, Beçin Örenyeri, Euromos Antik Kenti, Herekleia Antik Kenti ve Bafa Gölü, Çöllüoğlu Hanı, Gümüşkesen Anıtı, Labranda, Dibekdere, Çomakdağ’ı ziyaret ederek Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda yöresel yemeklerin tadına baktılar.

İlçemizdeki turizm rotalarını ziyaret eden ve Milas’ın yemek kültürünü inceleyen TÜRSAB temsilcilerinin programlarının bazı bölümlerine Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz de eşlik etti.

Cumartesi günü akşam saatlerinde ilçemizden ayrılan TÜRSAB temsilcilerinin ilçemizde gerçekleştirdikleri gezi ve incelemeleri bir rapor haline getirerek, TÜRSAB yönetim kurulu üyelerine sunacaklar.

Kasım ayı içerisinde yapılacak olan Zeytin Hasat Şenliği’ne katılmaları beklenilen TÜRSAB yönetim kurulu üyelerinin bu hazırlanan rapor doğrultusunda ilçemizde incelemelerde bulunacakları belirtildi. Yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda ilçemizin turizm potansiyeli ile ilgili turizm acenteleri bilgilendirilecek.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.