Türkiye’nin ilacı Kırat’tır

Demokrat Parti(DP) Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Milas ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Alper, geçmişte DP köylümüze, çiftçimize, esnafımıza ...

Türkiye’nin ilacı Kırat’tır

Demokrat Parti(DP) Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Milas ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Alper, geçmişte DP köylümüze, çiftçimize, esnafımıza  ve vatandaşımıza nasıl destek olduysa tekrar destek olacaktır. Geçmişte yapılan hizmetler bunun kanıtıdır. Türkiye’nin ilacı Demokrat Parti’dir, Türkiye’nin ilacı kırat’tır dedi.

Demokrat Parti(DP) Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse, eski milletvekili İffettin Akar, Milas İlçe Başkanı Abdullah Barış Kısıroğlu, DP 3. Sıra Milletvekili adayı Azmi Peker ve partililer ile birlikte Milas pazar ve çarşı esnafını ziyaret eden Zekai Alper vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Çarşı ve pazar esnafı eski kırat dönemin de yüzlerinin güldüklerini, ceplerinin para gördüklerini dile getirerek tekrar o eski günleri özlediklerini söylediler.

Esnafın dertlerini dinleyen Alper geçmişte DP köylümüze, çiftçimize, esnafımıza  ve vatandaşımıza nasıl destek olduysa tekrar destek olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte yapılan hizmetler bunun kanıtıdır. Türkiye’nin ilacı Demokrat Parti’dir, Türkiye’nin ilacı kırat’tır dedi.

Ziyaretlerinin ardından Milas halkıyla bir araya gelen DP Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı Zekai Alper ve DP Muğla 3’üncü sıra Milletvekili adayı Azmi Peker vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Burada vatandaşlara seslenen Alper, Ülkemizin içinde bulunduğu durum içler acısıdır. Ama bizim içimizi en çok acıtan konu şudur. Eskiden hangi iktidar olursa olsun Ecevitler, Demireller, Mesut Yılmazlar, Turgut Özallar döneminde Türk bayrağımız, misak-i milli sınırlarımız, ülkemizin ali menfaatleri hiçbir zaman siyasete alet edilmedi. Bu duru böyle giderse yarın iktidar tarafından PKK’nın uzantısı olan bir siyasi partiyle yapılan bu pazarlık al bayrağımızın Türkiye’nin bir coğrafi bölgesinde dalgalanmasını bırakın, kanlarla alınmış bu toprağı hükümet tarafından dış güçlerin, emperyal güçlerin yönetimine vermeye doğru gitmektedir. Oysa ki, DP’de siyaset din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet demez. Siyasetçi’nin, siyasi partilerin intikam duyguları olamaz. Siyasetçi ve siyasi partiler halk hizmeti, hakka hizmet olarak yapmakla mükelleftir. Ama bugün iktidar partisinin mensupları benden sana iş var, benden değilsen sana iş yok demektedir. AK Parti’ye üye olmayana hastanede temizlikçilik bile yaptırmıyorlar. Türkiye’nin bu iktidar dönemindeki kadar ekmeği bu kadar zorlayarak halkına veren bir rejimi daha yaşamamıştır. Bize kulak verin, hep beraber silkelenelim. Bu kötü gidişe dur diyelim” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.