Türkiye’nin En Genç ve Dinamik Ekibine Sahibiz”

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 25 Eylül-1Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası’nı kutlamak için bir mesaj yayınladı.Başkan Dr. Osman Gürün, “Her canlıyı ve çevreyi başta yangınlar olmak üzere her...

Türkiye’nin En Genç ve Dinamik Ekibine Sahibiz”

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 25 Eylül-1Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası’nı kutlamak için bir mesaj yayınladı.

Başkan Dr. Osman Gürün, “Her canlıyı ve çevreyi başta yangınlar olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikelerden kurtarmak için cesaretini kullanan, görevini yerine getirirken hayatını dahi feda etmekten çekinmeyen itfaiyecilere her vatandaş minnettardır.” açıklamasını yaptı.

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün, 1944 yılında İtfaiye Amirliği olarak kurulup, 2003 yılında da İtfaiye Müdürlüğü adıyla hizmet vermeye devam ettiğini belirten Başkan Gürün; “Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz ekipleri, yangınların dışında; trafik kazaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerde de 24 saat boyunca hemşerilerimize hizmet vermektedir. Müdürlüğümüz, 31 personel, 1 AKS ve 9 araç ile eğitim çalışmalarına ve tatbikatlara ara vermeden devam ederek. 24 saat Muğlalı hemşerilerimizin hizmetindedir.

Türkiye’nin en genç ve dinamik ekiplerinden birisine sahip olduklarını ifade eden Başkan Gürün bütün İtfaiye Ekibinin İtfaiye Haftasını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.