''Türkiye 2017’de erken seçime gidebilir”

Tüm siyasi partilerin 7 Haziran Genel seçimlerinde ziyaret ettiği Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, AK Parti ve CHP’nin milletvekili adaylarının ardından Demokrat Parti adaylarını makamında ağırladı. Başkan Saatcı,...

''Türkiye 2017’de erken seçime gidebilir”

Tüm siyasi partilerin 7 Haziran Genel seçimlerinde ziyaret ettiği Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, AK Parti ve CHP’nin milletvekili adaylarının ardından Demokrat Parti adaylarını makamında ağırladı. Başkan Saatcı, Türkiye’nin 2017 yılında erken seçime gidebileceğini iddia etti.

DP’den 1999 yılı öncesinde Muğla’da milletvekilliği görevinde bulunan, şuanda DP Genel İdare Kurulu üyesi olan İrfettin Akar, AK Parti’nin Muğla’da kan kaybettiğini söyledi. Şu an vatandaşlar bir sessizlik olduğunu belirten Akar, AK Parti’nin Muğla’da bir vekile düşebileceğini söyledi. DP Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper ise, Başkan Saatcı’ya samimi karşılamasından dolayı teşekkür etti. Muğla’nın her yerini gezdiklerini Başkan Behçet Saatcı’nın selamlarını söylediklerini ve onların da Sayın Başkana selam gönderdiklerini söyleyen Alper, DP için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. DP Muğla Milletvekili adayı Atınç Koylu ise, halk tarafından en fazla ‘Neden aday çıktınız?’ diye sorular aldıklarını söyleyerek, bunun bir duruş göstergesi olduğunu kaydetti.

“Partileri sadece dünüyle değerlendirmemek gerek”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, “27 Mayıs’ı yeni geçirdik. Ben demokrasi şehitlerimizi minnetle anıyorum. Başbakanı ve bakanları asıp, bunu bayram olarak kutlayan tek ülke bizdik. Bir bedel ödenecekse bunun bedelini ödeyen partilerden bir tanesidir Demokrat Parti. ‘bu millete hizmet eden, milletin efendisi olur’ diyor Atatürk. Hizmet ettiğiniz zaman millet sizi hiçbir zaman unutmuyor. Partileri sadece dünüyle değerlendirmemek lazım. Bugünü ve yarınıyla da değerlendirmek gerek. Merkez sağ da çok büyük bir boşluk olduğunu düşünen birisi olarak 2017 yılında Türkiye’nin erken seçime gideceğini düşünüyorum. Demokrat Parti’nin bu sağdaki boşluğu 2017 yılında dolduracağına inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.