TURKCELL yöneticileri Fethiye’de

Turkcell Fethiye Gümüş İletişimin Türkiye birinciliğinin ardından Turkcell’in bölge yöneticileri Fethiye’ye gelerek Gümüş İletişim sahibi Bayram Gümüş’ü tebrik ettiler. Türkcell bölge müdürü Ali Erkan Şahin,...

TURKCELL yöneticileri Fethiye’de

Turkcell Fethiye Gümüş İletişimin Türkiye birinciliğinin ardından Turkcell’in bölge yöneticileri Fethiye’ye gelerek Gümüş İletişim sahibi Bayram Gümüş’ü tebrik ettiler. 

Türkcell bölge müdürü Ali Erkan Şahin, Türkcell satış yöneticisi Hasan Akbaz Turkcell Fethiye Gümüş iletişim sahibi bayram Gümüş’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Fethiye Balık halinde yemekte bir araya gelen Turkcell’ciler bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında strateji de belirlediler.

Fethiye Turkcell Gümüş iletişim sahibi Bayram Gümüş “Başarının sırrı öncelikle ekip işinde. Takım ruhu. Başımızda Turkcell’in yöneticileri, bölge müdürlerimiz, takım liderlerimiz. Takım ruhu olduğu icin zaten bu başarıları elde ediyoruz. Başarı tesadüf olabilir ama biz her zaman başarıyı elde ettiğimize inanıyoruz. Başarı birlikte kazanılırsa en büyük başarı elde edilir. Bu güzelliği bize yaşattığı için ekibimin hepsine teşekkür ediyorum. Fethiye halkına, müşterilerimize bu konuda herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Turkcell Aydın ve Muğla illeri satış sorumlusu hasan Akbaz da “ Türkiye’nin 2014 yılında en iyi mağazası seçilen 1200 mağazası içerisinde Bayram Gümüş Telekom’un değerli çalışanları ve firma sahipleri ile birlikte beraberiz. Başarılı bir yıl geçirdik. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Turkcell Bölge Müdürü Ali Erkan Şahin “Bugün çok keyifli bir amaç için burudayız. Bildiğiniz gibi Bayram Gümüş Turkcell İletişim Mağazası bizim yıllardır ulaşmak istediğimiz Değerli mağaza kriterlerini karşıladı. Ve Türkiye’de ilk defa dağıtılan bir ödül Turkcell ekosisteminde. Türkiye’nin en iyi Turkcell iletişim merkezi seçildi. Bundan dolayı bize bu gururu yaşattığı için ekip arkadaşlarımızla beraber keyifli bir gece yapalım dedik. Eğlenelim dedik bu amaçla buradayız” diye konuştu.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.