Türk Yıldızları nefes kesti

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi "Türk Yıldızları"nın, 15. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında Çalış Plajı semalarında gerçekleştiği gösteri nefesleri kesti. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği...

Türk Yıldızları nefes kesti

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi "Türk Yıldızları"nın, 15. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında Çalış Plajı semalarında gerçekleştiği gösteri nefesleri kesti. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği 35 dakikalık gösteriler sırasında büyük heyecan yaşandı.

15. Uluslar arası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinin son gününde Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığından ve dalaman Hava alanında konuçlanan 6 jet Fethiye Çalış plajı semalarında muhteşem bir gösteri sundu. Çalış plajını baştan sona dolduran yaklaşık 20 bin kişinin yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turist, yaklaşık 35 dakika boyunca muhteşem bir gösteri izledi. Büyük ilgi gören Türk yıldızlarını izleyebilmek için saatler öncesinden plajı dolduran çok sayıda yerli ve yabancı turistte cep telefonlarıyla bu gösterileri görüntülemeye çalıştı. Yüzbaşı Osman Yığcı'nın beraberinde Üsteğmen Gökhan Esen ile bir numaralı uçakla liderlik ettiği gösteride, Yüzbaşı Yener Köknar, Üst Teğmen Hasan Kocabaş, Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, Yüzbaşı Ali Balcı, Yüzbaşı Mehmet Kemal Koyunluoğlu ile Yarbay Zeki Kollukoğlu ve Yüzbaşı Ali Onur Adalı 6 jet uçağı ile unutulamayacak bir gösteri sundu.

Dünyada, 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek tim olan ve şimdiye kadar milyonlarca izleyiciyle buluşan "Türk Yıldızları"nın birbirinden zor ve estetik hareketleri, heyecanla izlenirken binlerce kişi unutamayacakları dakikalar yaşadılar. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve diğer yetkililerinde izlediği gösterileri çalış plajının maskotu olan bir köpekte uçakların sesi ve hareketlerine göre çeşitli tepkilerde bulununca vatandaşlar bu anıda hayretle izledi. Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi "Türk Yıldızları gösterinin ardından dalaman hava alanına döndüler. Gösteriler öncesi ve sonrasında Türk yıldızları stantı açılarak şapka, bere, tişört ve çeşitli ürünler satılıp adeta kapışıldı.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.