Türk Ocakları yeni binasında

Türk Ocakları Muğla Şubesinin aynı zamanda kendi mülkü olan yeni hizmet binası açılışı Muğla Valisi Esengül Civelek’in de katılımı ile düzenlenen bir törenle gerçekleşti.Açılışa Vali Civelek’in yanı sıra Türk...

Türk Ocakları yeni binasında

Türk Ocakları Muğla Şubesinin aynı zamanda kendi mülkü olan yeni hizmet binası açılışı Muğla Valisi Esengül Civelek’in de katılımı ile düzenlenen bir törenle gerçekleşti.

Açılışa Vali Civelek’in yanı sıra Türk Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mehmet Öz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, Türk Ocağı Muğla Şube Başkanı Hüseyin Akar, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Civelek açılışta yaptığı konuşmada Türk Ocağı Muğla Şubesinin yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını dileyerek “Türk Ocağı Muğla Şubesinin başarılı çalışmalarından dolayı genel başkan nezdinde herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın okuduğu duanın ardından açılışı yapılan şube, Vali Civelek ve ziyaretçiler tarafından ziyaret edildi.

Öte yandan açılışta sergilenen kadınlara yönelik düzenlenen el işi kursunda üretilen ürünler büyük beğeni topladı.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.