TÜGVA buluşmasına Muğla tam kadro katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl ve ilçe temsilcileri Külliye’de bir araya geldi. Davete, TÜGVA genel merkez yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilat yöneticilerinden...

TÜGVA buluşmasına Muğla tam kadro katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl ve ilçe temsilcileri Külliye’de bir araya geldi. Davete, TÜGVA genel merkez yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilat yöneticilerinden oluşan 2071 TÜGVA mensubu Cumhurbaşkanı ile buluştu.

Teşkilat Buluşması’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA’nın kısa sürede kat ettiği mesafenin kayda değer olduğunu ifade ederek, “Vakıf çalışmaları gönül işidir. Aynı zamanda çok ciddi gayret ve üretkenlik gerektirir. Türkiye’nin milyonlarca gencin enerjisine, birikimine ihtiyacı vardır, bundan sonra terör örgütüne kaptıracağımız her gencin vebali bizim ve sizin üzerinizdedir” dedi.

Birçok önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı programda, TÜGVA Muğla İl Temsilcisi Cihad Pirci başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri tam kadro yerini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemi bir kez daha yerinde görme, duyma imkânının kendilerine nasip olduğunu belirten TÜGVA Muğla İl Temsilcisi Cihad Pirci, “Verilen mesajların hepsi net bir şekilde alındı ve harfiyen yerine getirilecek. Milli, manevi duyguları yüksek, iyi eğitimli, tam donanımlı gençlerin yetişmesi için üstlendiğimiz görevi eksiksiz yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bir gönül ve sevda işi. Bizler bu yola çıktığımızda ne kadar büyük bir sorumluluk ve vebali üstlendiğimizi biliyorduk. Bir gencimizin elinden tutabiliyorsak ne mutlu bize. Sayın Cumhurbaşkanımızı dinleme, evlatlarım sözüne muhatap olmak ve sahnede aynı karede yer almak bize nasip oldu. Bundan önemli olan verdiği mesajlar, anlamı ve manası” dedi.(İHA)

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.