Tüfekçi: Amacımız iş kazalarını önlemek

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörlüğü İş Güvenliği Uzmanı Nevzat Çağlar Tüfekçi, beraberinde meslektaşı Fatih Keçeli ile birlikte Maden-İş sendikası Yatağan havalisi şubesine ziyaret etti. Tüfekçi, amaçlarının...

Tüfekçi: Amacımız iş kazalarını önlemek

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörlüğü İş Güvenliği Uzmanı Nevzat Çağlar Tüfekçi, beraberinde meslektaşı Fatih Keçeli ile birlikte Maden-İş sendikası Yatağan havalisi şubesine ziyaret etti. Tüfekçi, amaçlarının iş kazalarını önlemek olduğunu vurguladı.

İş güvenliği uzmanlarını Maden-İş sendikası Yatağan havalisi şubesi Başkanı Osman İlhan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Burada konuşan Nevzat Çağlar Tüfekçi; “Ülkemiz ölümlü iş kazalarında Dünyada 3. sırada yer almaktadır. Son yıllarda ülkemizde meydana gelen iş kazalarında yılda ortalama 1200 ila 1500 kişi yaşamını yitirmektedir. Bu nedenle iş güvenliği uzmanları gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmalar işveren iş yeri doktoru, sendika temsilcilerle diyalog içinde yapılmaktadır. Tüm amacımız sıfır iş kazası ile sağlıklı çalışmadır. İş yerimizde yakın zamanda önemli bir iş kazası yaşanmamıştır. “ diyerek, yapılan çalışmalar kakında geniş bilgi sundu.

Maden-İş Sendikası Yatağan Havalisi Şubesi Başkanı Osman İlhan’da; “Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden direktörlüğü iş güvenliği uzmanlarını ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Uzmanlarımız iş Güvenliği konusunda çok önemli çalışmalar yapıyor. İş yerimizde üzücü kazalar yaşanmıyor. İşçi sağlığı iş güvenliği çok önemli, Sendika olarak her türlü desteğe hazırız. Maden sektöründe çalışan tüm işçileri sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.