Travel Turkey’de “Aktif Tatil Marmaris” vurgusu

Türkiye’nin iç pazar turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey 11. kez, 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1179 katılımcı firma ve 77...

Travel Turkey’de “Aktif Tatil Marmaris” vurgusu

Türkiye’nin iç pazar turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey 11. kez, 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1179 katılımcı firma ve 77 ülkeden 38 bin 587 ziyaretçi ile düzenlenen fuarda farklı destinasyonlar bir araya gelecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarın katılımcıları arasında yer alan Marmaris Belediyesi, bu kez “Aktif Tatil Merkezi Marmaris” temasına vurgu yapacak. Marmaris Belediyesi tarafından kiralanan stantta bölgenin önde gelen otelleri de yer alacak.

Stant görevlileri etkili bir tanıtım için bölge hakkında bilgilerin yer aldığı çok sayıda tanıtıcı yayın dağıtacak. Öte yandan stantta özel olarak kurulacak led ekranda tanıtım filmleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Her yıl artan yabancı katılımcı ve satın almacıları ile Türk turizmciler için daha fazla iş fırsatı yaratan fuar 7 Aralık Perşembe günü kapılarını açacak.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.