Tokat, köylünün ayağına gidiyo

Halk ile istişare toplantılarına önem veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Kurudere,Etrenli ve Akçalı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Tokat yapılan genel yatırımları değerlendirilirken, yapılması planlanan...

Tokat, köylünün ayağına gidiyo

Halk ile istişare toplantılarına önem veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Kurudere,Etrenli ve Akçalı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Tokat yapılan genel yatırımları değerlendirilirken, yapılması planlanan projeleri de anlattı.

Merkez'den kırsala kadar tüm hizmetin verildiğini ifade eden Başkan Muhammet Tokat, "Büyükşehir yasası sonrası Milas’ın hizmet alanı çok büyüdü. Her mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti de götürürken bir çok sıkıntının içinde olsak ta verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Belediyecilik hizmetleri yanında sağlık, eğitim, diyanet hizmetlerini de görevleri olmamasına rağmen yaptıklarını söyleyen Başkan Tokat sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu saydığım hizmetler Belediye olarak bizim asli görevlerimiz değil ama biz vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye yinede yapıyoruz.İhtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapmak adına çalışmalarımız sürüyor. İyi niyetli çalıştığımızı ve hizmetlerimizin devam edeceğini bilmenizi isterim.Bizleri mahallenizde ağırladığınız için çok teşekkür ederim. Bizlerde sizlerle olmaktan çok keyif alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle ziyaretleri esnasında 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum konusuna da değinen Başkan Tokat; “Yapılan anketlere göre Türkiye’nin %78’i neye evet neye hayır diyeceğini bilmiyor.Bizde gittiğimiz yerlerde bu konudaki görüşlerimizi paylaşıyor,bu referandumun Ülkemize neyi kazandırıp neyi kaybettireceğini anlatmaya çalışıyoruz.16 Nisan tarihinde ki referandumda bizlerden Kurtuluş savaşında Atatürk’e verilmeyen yetkilerin bir kişiye verilmesi isteniyor. Bu kadar yetkinin tek bir kişide toplanması hiç bir şey kazandırmaz” diye konuştu.

Anayasa değişikliğine dair oylanacak olan 18 maddedeki konulara da değinen Tokat 16 nisan referandumunun Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.