TOBB’DAN YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ

Kurumsal personel eğitimleri kapsamında TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen Yönetici Asistanlığı Eğitimlerinde MUTSO personelleri de yerini aldı.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kurumsal personel eğitimlerini gerçekleştirmeye...

TOBB’DAN YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ

Kurumsal personel eğitimleri kapsamında TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen Yönetici Asistanlığı Eğitimlerinde MUTSO personelleri de yerini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kurumsal personel eğitimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 21-22 Ekim tarihlerinde TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilen Yönetici Asistanlığı eğitimine, Türkiye genelinden 25 Oda çalışanı ile birlikte Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) personelleri de katıldı. Eğitime MUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalemi Eda Kaya ile Basın ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu ve Meclis Özel Kalemi Duygu Tarımcıoğlu katıldı.

İnsan Kaynakları Uzmanı Özlem Yurdanur tarafından verilen ve iki gün süren eğitimlerde Ofis Yönetimi, İş Takibi ve İletişim, Toplantı Organizasyonu Yapmak ve Protokol Kuralları konularına ağırlık verildi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.