Titanic Deluxe Bodrum yaza hazır

Bodrum Güvercinlik’te Nisan 2016'da hizmete açılan Titanic Deluxe Bodrum, doğayla iç içe mimarisi, 400 metrelik sahil bandı ve eşsiz manzarasıyla konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatıyor.Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden...

Titanic Deluxe Bodrum yaza hazır

Bodrum Güvercinlik’te Nisan 2016'da hizmete açılan Titanic Deluxe Bodrum, doğayla iç içe mimarisi, 400 metrelik sahil bandı ve eşsiz manzarasıyla konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels'in yeni yatırımı olan ve 80 bin metrekare alanda kurulan Titanic Deluxe Bodrum, farklı konaklama alternatifleri, spor aktiviteleri, spa, çocuk kulübü, dünya lezzetlerini sunan restoranları ve su parklarıyla bölgenin en güçlü markaları arasında yer alıyor.

Misafirlerin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü kaydeden Titanic Deluxe Bodrum Genel Müdürü Murat Konuk, denize sıfır konumundaki otelin Bodrum’da ilk ve tek yürüyen merdiven sistemine sahip olduğunu söyledi.

Konforlu tatilin adresi

Titanic Deluxe Bodrum'un misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil sunmak amacıyla kurulduğunu kaydeden Murat Konuk , “Titanic Deluxe Bodrum, standart, superior, family, deluxe ve villa özelliklerinde farklı konaklama alternatifleri yaratıyor. Dekorasyonda modern mimariyle, doğallığı bir araya getirdik. Benzersiz deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odaları da ihtiyaç duyulabileceğiniz en ince ve şık detaylarla tasarlandı. Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranlarının yanında, gurme lezzetlerden vazgeçemeyenler için A La Carte restoranlar, Pascarella, Begonvil, Hasır ve The Beef Grill Club ile de dilediğiniz tüm dünya mutfaklarını hizmetinize sunuyoruz” diye konuştu.

Eğlence, spor, sağlıklı yaşam

Tatilde eğlence ve spordan ayrı kalamayanlar için farklı alternatifler de hazırladıklarını dile getiren

Titanic Deluxe Bodrum Genel Müdürü Murat Konuk şunları söyledi: “Tatilde spordan yapmak isteyenler için Titanic Deluxe Bodrum'da Fitness Merkezi, sağlık ve dinginlik sunan BeFine Spa Merkezi özel olarak hazırlandı. Tatilde havuz keyfi sevenler için açık ana yüzme havuzu, mevsime göre ısıtılan açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme ve oyun havuzları, su kaydırakları, düşme havuzları ve ısıtmalı özel villa havuzları da ilgi görüyor. Çocuklar için Tini Kids Club’ta yaş gruplarına göre özel olarak hazırlanmış aktiviteler, gösteriler, eğitici ve geliştirici eğlenceler, çocuk diskosu da miniklere unutulmaz anlar yaşatacak”

Kongre Turizminde iddialı

Genel Müdür Murat Konuk, Titanic Deluxe Bodrum'un 2017 yılında birçok önemli uluslararası kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlandığını söyledi.

2017 yılında, ilaç firmaları, ünlü kozmetik markaları ve otomotiv şirketlerinin yıllık olağan toplantılarını Gümüşlük'te yer alan Titanic Deluxe Bodrum'da gerçekleştireceklerini kaydeden Konuk, “Turizm sektörü, çok geniş bir hizmet alanına sahip. Konaklamalarla birlikte iş dünyasına yönelik kongreler için de profesyonel çözüm ortaklığı sunuyoruz. Kongre turizmi, nitelikli bir hizmet gerektiriyor ve bu konuda da tercih edilmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.