Tesislerin açılışını Bakan Eroğlu yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Vesyel Eroğlu, Muğla’da 179 milyon TL yatırım bedelli 12 adet tesisin temelini atacak ve açılışlarını gerçekleştirecek.Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Muğla’da inşa...

Tesislerin açılışını Bakan Eroğlu yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Vesyel Eroğlu, Muğla’da 179 milyon TL yatırım bedelli 12 adet tesisin temelini atacak ve açılışlarını gerçekleştirecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Muğla’da inşa edilen 12 tesisten 1 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 11 adet tesisin ise temelini atacak. Temeli atılacak tesislerin 10 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve 1 adedi de Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Muğla’ya kazandırılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu merasimde ayrıca Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 1 adet dere ıslahının açılışını da gerçekleştirecek.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Mayıs Salı günü saat 11.00’da Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 179 milyon TL yatırım bedelli 12 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek Yatağan Yaylaköy Barajı ve Sulaması, Ula Çıtlık Göleti ve Sulaması, Seydikemer Kayacık Göleti ve Sulaması ve Menteşe Göktepe

Sulaması ile 3 adet gölet ve 3 adet taşkın koruma tesisinin temelini atacak. Ayrıca, Prof. Dr. Veysel Eroğlu ağaçlandırma ve ormancılık projelerini içeren çalışmalarında temellerini atacak.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, aynı merasimde DSİ Genel Müdürlüğü’nce yapımı tamamlanan Seydikemer Ören Köyü Yavlak Deresi Islahı’nın da açılışını gerçekleştirecek.

Temeli atılacak ve açılışı yapılacak 12 tesisin maliyeti ise 179 milyon TL.

Ayrıca, Muğla’da düzenlenecek merasimde 5 aileye gelir getirici tür, 5 aileye de ORKÖY sertifikası verecek olan Prof. Dr. Eroğlu adaçayı, lavanta ve fıstıkçamı fidan türlerinden oluşan toplam 2.500 adet fidanı da vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.