“Temizse Sebebi Sensin”

Ortaca ilçesinde, Özalp Koleji öğrencisi Rabia Cengiz, Belediye temizlik personelinin motivasyonunu artırmak amacı ile “Ortaca temizse sebebi sensin” adlı proje hazırladı.Proje kapsamında hazırlanan “Ortaca temizse sebebi sensin”...

“Temizse Sebebi Sensin”

Ortaca ilçesinde, Özalp Koleji öğrencisi Rabia Cengiz, Belediye temizlik personelinin motivasyonunu artırmak amacı ile “Ortaca temizse sebebi sensin” adlı proje hazırladı.

Proje kapsamında hazırlanan “Ortaca temizse sebebi sensin” yazılı etiketler, ilçedeki çöp konteynırlarına yapıştırıldı.

Belediye temizlik personeli ve proje sahibi Rabia Cengiz ile birlikte çöp konteynırlarına etiketleri yapıştıran Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Ortaca’nın sokaklarının ne kadar temiz olduğunu gözlemlediği için temizlik çalışanlarına bir vefa duygusu örneği göstererek, onları manen onurlandırmak adına Ortaca güzelse, temizse senin eserin şeklinde bir çalışma yapmış bizde bunu severek arkadaşlarımız ile paylaştık. Hem Rabia kızımıza hem de çalışan arkadaşlarımıza Ortaca’nın temizliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ortaca’nın sokaklarının temiz olmasından yola çıkarak belediye personelini motive etmek istediğini dile getiren Rabia Cengiz ise Ortaca temizse sebebi sensin ve Ortaca güzelse sebebi sensin adlı proje ile temizlik çalışanlarını onure etmek istedik çünkü, onlar belediyenin güzelleştiricileri.” dedi.

Çevre ve sokak temizliğine Belediye personeli kadar ilçede yaşayan vatandaşlarında dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Cengiz, herkesin Ortaca temizse sebebi benim düşüncesi ile hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.