Teknoloji ve Kültür Koleji İlk mezunlarını verdi

Teknoloji ve Kültür Koleji ilk mezunlarını verdi. Muğla’da dershane olarak hizmet veren ve daha sonra yeni bir oluşumla özel kolej olan Teknoloji ve Kültür Koleji, 84 öğrencisini ilk kez mezun etti.Kolejin yeni binasın da gerçekleşen...

Teknoloji ve Kültür Koleji İlk mezunlarını verdi

Teknoloji ve Kültür Koleji ilk mezunlarını verdi. Muğla’da dershane olarak hizmet veren ve daha sonra yeni bir oluşumla özel kolej olan Teknoloji ve Kültür Koleji, 84 öğrencisini ilk kez mezun etti.

Kolejin yeni binasın da gerçekleşen mezuniyet törenine Muğla Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Fevzi Kurşun, Teknoloji ve Kültür Koleji Kurucu Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Okul Müdürü Celalettin Demirel, “Okulumuz ilk kez mezunlarını veriyor. Mezuniyetimizi yeni sezon’da eğitim vereceğimiz yeni binamızda yapma kararı aldık. 8 ve 12’inci sınıfında 2012-2013 eğitim ve öğretim sezonunu tamamlayan toplamda 84 öğrencimizi bugün mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni eğitim kadrosuyla yarınlarımızın teminatı olan gençlerimize en iyi eğitimi vermek amacındayız. Bu amaçla 2013-2014 sezonunda eğitim vereceğimiz kolejimizle birlikte Muğla’nın en iyi gençlerini yetiştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın “ dedi.

Konuşmaların ardından 84 öğrenciye protokol üyeleri ve öğretmenleri tarafından diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrenciler, geri sayımın ardından aynı anda keplerini havaya attı. Büyük bir sevinç yaşayan öğrenciler daha sonra Kübalı Losseis Del Sol müzik grubunun şarkıları ile törene katılanlara unutulmaz bir gece yaşattılar.

HABER: Uğur Göktaş

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.